Deceuninck

Terrassen en afsluitingingen van Deceuninck

Natuur en technologie die de krachten bundelen

Bij de planken van Deceuninck bundelen natuur en technologie de krachten. Dit betekend onder meer dat de planken worden vervaardigd uit 50% hout en 50% PVC. Door de voordelen van beide materialen te verenigen in één nieuw basismateriaal biedt dit product u het beste van twee werelden: de natuurlijke look en het warme gevoel van hout met de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van PVC. Planken van Deceuninck zijn 100% recycleerbaar en vormen daarom een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout.

Doordat de planken vervaardigd zijn uit 50% PVC zorgt dit voor een onderhoudsarme duurzaamheid. De planken van Deceuninck behouden hun sterkte en krijgen door de blootstelling aan het buitenklimaat geleidelijk een natuurlijke tint. Schilderen of beitsen is dus overbodig. De planken zijn ook splijt-, splinter- en roestvrij, UV-stabiel en bestand tegen insecten.Eventuele vlekken kunnen snel en eenvoudig verwijderd worden. De planken van Deceuninck voldoen aan de hoogste en veiligste classificatie betreffende slipvastheid.

Functionele, stijlvolle en praktische terrassen en afsluitingen

Functioneel

Op basis van een goed gesprek tekenen onze ontwerpers uw maatwerk project uit in een technisch plan.

Stijlvol

U mag uw creativiteit de vrije loop laten, want geen idee is te gek en onze professionals kunnen zowat elk ontwerp waarmaken.

Gecertificeerde professionals

Wij beschikken namelijk over gekwalificeerde stielmannen, een eigen atelier en professionele machines.

Gerelateerde services:

Om uw voorkeuren te bespreken, een opmeting in te plannen en een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen kan u ons hier contacteren