Graag een offerte voor maatwerk in metaal of industriële laswerken door TWS?

Contacteer ons

Contactformulier

Laten we uw project bespreken.

Vragen?

Lees onze F.A.Q.

Voor een kleine herstelling kunnen we doorgaans al binnen de week een vrijblijvende prijsofferte sturen. Gewoon even wat foto’s, afmetingen en een beschrijving doorsturen volstaat om een prijsindicatie per mail te ontvangen. Voor complexe laswerken bij particulieren en bedrijven komen we liever eerst ter plaatse om de nodige laswerken te bespreken en op te meten.
Wij werken voornamelijk in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.
Bij TWS voeren we zowat alle types laswerken uit. Zowel particulieren als bedrijven doen beroep op onze expertise voor herstellingen of nieuwe gelaste constructies op maat. Dat we quasi alle metalen en ook minder courante legeringen kunnen lassen komt hierbij erg goed van pas.
We ontwerpen en vervaardigen inox, aluminium en metalen trappen en leuningen op maat in ons eigen atelier. U bepaalt volledig zelf hoe uw maatwerk trap en leuning er gaan uitzien. Starten we van een bestaand model dat we verder aanpassen aan uw voorkeuren of heeft u een schets of foto waarop we kunnen verder bouwen? Aan u de keuze, want onze technische tekenaars gaan geen enkele uitdaging uit de weg! We ontwerpen en lassen trouwens niet alleen uw maatwerk staalconstructie. U kan desgewenst ook de plaatsing ervan aan ons toevertrouwen. Zo heeft u 1 partner die u van concept tot plaatsing begeleidt. Handig toch?
Voor corporate klanten zijn we regelmatig op industriële sites, aan boord van schepen en zelfs offshore aan de slag voor industriële laswerken en herstellingen aan buizen, pijpleidingen, vlampijpen en stalen beplatingen. We kunnen TIG-lassen, MIG-lassen, fotolassen, elektrode lassen en dat ook met minder courante legeringen. Uiteraard kunnen we ook heel precies en volgens bestek of erkende lasprocedures werken. Kortom, met TWS heeft u dé lasser gevonden voor al uw industriële uitdagingen.
Een gesprongen leiding of een defecte machine in uw bedrijf? Onze industriële lassers zijn 24/7 bereikbaar voor dringende herstellingen om de down-time en mogelijke gevolgschade tot een absoluut minimum te beperken!

+32 15 25 07 22

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 20:00 van maandag - vrijdag, zaterdag 09:00 tot 14:00

info@tws-bvba.com

U kan ons ten alle tijde bereiken via email waarna we zo snel mogelijk contact zullen opnemen.

Ons adres

Lerrekensstraat 25C, poort 4, industriezone C 2220 Heist op den Berg

contacteer ons

Om uw voorkeuren te bespreken, een opmeting in te plannen en een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen kan u ons hier contacteren