Industriële laswerken

Industriële laswerken met certificaat én 24/7 support voor noodherstellingen

Een ervaren, flexibel en competent team

Pijpleidingen en buizen zijn vaak het zenuwcentrum van een bedrijf. Om veiligheidsrisico’s, productverlies en down-time te vermijden, is het cruciaal dat ze stevig aan elkaar gelast en tijdig hersteld worden. Voor dergelijke industriële laswerken kan u op TWS bvba rekenen.
In het lassen en herstellen van bovengrondse en ondergrondse leidingen, vlampijpen, scheepsbeplating en ook overboard pipe repair hebben we intussen heel wat ervaring opgebouwd. We beschikken over de nodige certificaten en attesten om ons vakmanschap ook op papier aan te tonen.

Op basis van uw ontwerpen en specificaties assembleren wij uw pijp- en buisconstructies in ons atelier of ter plaatse op uw bedrijf. Een klein onderdeel lassen of een complexe installatie assembleren? Onze industriële lassers gaan geen enkele uitdaging uit de weg!
We weten ook perfect hoe we met minder evidente legeringen moeten omgaan. Heeft u gedetailleerde instructies van de coating inspecteur of het externe classificatiebureau ontvangen voor de lasnaadherstellingen? Millimeter precies werken volgens specifieke procedures is net een van onze sterktes.

24/7 paraat voor reparaties

Time is money

Dat beseffen wij bij TWS bvba zeer goed. Daarom doen we er altijd alles aan om down-time tot een strikt minimum te beperken door snel ter plaatse te komen en stevig door te werken, maar snel werk gaat nooit ten koste van uw of onze veiligheid.

Scheepsherstellingen

Averij opgelopen of last van slijtage? Op TWS kan u rekenen voor plate, crack en overboard pipe repair ongeacht de locatie van het schip. Onze lassers komen naar de kaai, het droogdok of aan boord en dat zowel in binnen- als buitenland.

Gekeurde lasprocedures

Volgens uw classificatiebureau of in overleg treden met American Bureau of Shipping (ABS), Bureau Veritas (BV), Det Norske Veritas (DNV), Germanische Lloyd (GL) of het Royal Institute of Naval Architects (RINA).

 

Hoe stipt, snel en flexibel we zijn?

Voor een particuliere opdracht kunnen we doorgaans reeds binnen de week een offerte per mail bezorgen, maar voor langdurige, complexe en industriële laswerken komen we liefst eerst ter plaatse voor we beloftes maken. Beloftes houden en gemaakte afspraken stipt nakomen vinden we nu eenmaal ontzettend belangrijk. Stuurt u ons dus aub even een bericht om zo’n vrijblijvend plaatsbezoek in te plannen.

 

Gerelateerde services:

Om uw voorkeuren te bespreken, een opmeting in te plannen en een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen kan u ons hier contacteren